Det norske Blenderforumet.

Norsk Blender forum, for norske brukere av Blender
 
IndeksPortaleHjelpSøkBli MedlemMedlemslisteGrupperLogg Inn

Share | 
 

 Jeg trenger en som kan...

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 170
Registration date : 07.02.2007

PosteTema: Jeg trenger en som kan...   Søn Mai 13, 2007 5:44 pm

I denne tråden spør jeg etter folk som kan gjøre forskjellige ting, og det skal bare spørres om det, ellers blir det bare kaos, det kan selvfølgelig spørres om hva jeg spør om på en måte om dere skjønner, dette blir en slags hvem gjør hva tråd.

første sak er at vi trenger en som kan stå for presse, og for promotering og salg av filmen, dette bør være en over 18år, og som virker nogenlunde seriøs, oppgavene vil være å ha kontakt med blendernation og andre web-sider som har med animasjon, film eller blender å gjøre, i tilleg ha all kontakt med presse og sånt, det blir også denne personens oppgave å forsøke å sørge for visninger på NRK, el når vi blir ferdige og hvis produktet blir bra nok til at noen orker å se det(noe det selvfølgelig blir) i tilleg vil denne personen sammarbeide med tobak om å oppdatere websidene på hva vi gjør, og å dokumentere arbeidet i en slags behind the scenes, er det noen frivillige?
grunnen til at jeg ikke gjør dette selv er at jeg bare er 15, og ikke vil bli tatt seriøst i diversje sammenhenger som denne personan kan havne i, men jeg stiller mere enn gjerne opp med all mulig støtte som er nødvendig.


Sist endret av den Tir Mai 15, 2007 3:26 pm, endret 1 gang
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://blender.editboard.com
Designer hangbagsAntall Innlegg : 5
Registration date : 08.10.2010

PosteTema: Re: Jeg trenger en som kan...   Lør Okt 09, 2010 5:32 am

The online store to buy replica handbags wallets and purse of top most designer. Buy The Replica Watches,And Famous Brand Handbags are the hottest and the latest design in our online website.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
 
Jeg trenger en som kan...
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Det norske Blenderforumet. :: Animasjonsfilmen :: animasjonsfilmen vår-
Gå Til: